De Vakantiespecialist

Vakantiehuis Prachtig landelijk gelegen 2 persoons chalet op een boerderij aan de Vecht, Weesp

Aantal personen:

Maximaal 2 personen

Aantal slaapkamers:

2 slaapkamers

Weekprijs vanaf:

€ 728,-
         
     
Open de website voor meer informatie, beschikbaarheid en prijzen...

Contactpersoon:

heerlijkehuisjes.nl

Telefoonnummer:

+31 (0)521-587300

Email adres:

info@heerlijkehuisjes.nl
Type woning

Chalet

Vakantiewoning/villa/bungalow

Omgeving
Kenmerken

Internet

Tuin

Afwasmachine

Omschrijving Dit prachtige tweepersoons chalet staat samen met nog vier andere chalets op een boerderij aan de Utrechtse Vecht.  De sfeervolle, praktische vakantiehuisjes hebben een weids uitzicht over de weilanden met daarin de koeien van uw gastheer/-vrouw. . Alle chalets hebben een overkapping met loungestoelen en een terras met picknicktafel. U kunt ’s avonds uw eigen potje koken, maar ook in de buurt heerlijk uit eten gaan. Er zijn voldoende leuke en gezellige restaurants in de nabij omgeving. U kunt van het prachtige uitzicht en de rust bij het chalet genieten, maar u kunt het chalet ook als uitvalsbasis gebruiken voor een dagje Amsterdam of het Vecht- en plassengebied. Een dag een sloep bijboeken behoort ook tot de mogelijkheden, zodat u heerlijk vanaf het water kunt genieten van de Vecht en zijn omringende plassengebied.
Open de website voor meer informatie, beschikbaarheid en prijzen...

Contactpersoon:

heerlijkehuisjes.nl

Telefoonnummer:

+31 (0)521-587300

Email adres:

info@heerlijkehuisjes.nl

Vakantiehuizen Nederland - klein maar toch groot!

Nederland is een klein landje maar erg veelzijdig. Van brede zandstranden tot pittoreske dorpjes en van monumentale steden tot mooie wandel- en fietsroutes. Aan de kust in Nederland vindt u prachtige hoge duinen en idyllische restaurantjes. Vakantiehuizen Nederland. Ook de hoofdstad van Nederland, Amsterdam, is dankzij haar bruisende gezelligheid een bezoekje waard. Vergeet ook vooral de molens, bollenvelden en de vele musea niet die u overal in Nederland terugvindt. In het zuiden van Nederland kunt u heerlijk toeren in de heuvels of een dagje doorbrengen in de oude sfeervolle stad Maastricht. Zoek het dichtbij en geniet van een vakantie in Nederland!


Vakantiehuizen in Nederland vindt u bij devakantiespecialist.nl
Ook  particulieren vakantiehuizen, bungalows en vakantiewoningen in Nederland kunt u rechtstreeks boeken bij de eigenaars van de particuliere vakantiehuizen.

Vakantiehuizen Noord-Holland - Klederdracht

Een vakantie in Noord-Holland is genieten! Van strandwandelingen maken in Zandvoort of IJmuiden tot fietsen in de Gooise bossen.  Het is heerlijk toeven in de provincie Noord-Holland. Gaat u voor een weekje natuur dan is het Waddeneiland Texel een perfecte bestemming. Vakantiehuizen Noord Holland. Op dit eiland komt u helemaal tot rust in de duinen, de bossen en het natuurgebied De Slufter. Natuurlijk mogen de kaasmarkt in Alkmaar, de molens in Enkhuizen en de klederdracht in de Zaanse Schans niet ontbreken tijdens een vakantie in Noord-Holland. Amsterdam is de bekendste stad van Noord-Holland en er is hier altijd wat te beleven!


Amsterdam is overal ter wereld bekend als de toeristen stad van Nederland. Sommige landen weten soms alleen van het bestaan van Amsterdam en niet van Nederland zelf. Een bezoek aan de stad Amsterdam is zeker weten een aanrader. Wandel hier langs de Amsterdamse grachten en ontdek de diverse musea in de stad. Even heerlijk de toerist uithangen in eigenland kan in Amsterdam. Vakantiehuizen in Noord Holland vindt u bij devakantiespecialist.nl Ook  particulieren vakantiehuizen, bungalows en vakantiewoningen in Noord Holland kunt u rechtstreeks boeken bij de eigenaars van de particuliere vakantiehuizen.

© 2008 - 2024 - De Vakantiespecialist