Costa Calida

Costa Calida - zon en strand
Voel de rust van de bergen terwijl u geniet van de zon aan het strand. Een unieke combinatie die u vindt aan de Costa Calida. De Spaanse kust van Costa Calida is nog authentiek ruig. Nog niet veel toeristen hebben deze kant van de kust ontdekt. Terwijl u heerlijk kunt genieten van de zee vanuit uw vakantiewoning in Costa Calida.

Een vruchtbare kust.
De Costa Calida is nog een vruchtbare kust. U vindt hier vijgen en oleander. De natuur geeft een soort kalmte over de kust. Waardoor u helemaal tot rust komt. Naast de vijgen en oleander vindt u hier vooral dwergpalmen. De stilte aan het strand wordt vaak doorbroken door de krekels en zeemeeuwen. Costa Calida is een uniek stukje Spanje.

Ontdek de oude Romeinse stad, Cartagena.
Cartagena is een oude Romeinse stad waarvan een gedeelte nog terug te vinden is in de binnenstad. U vindt hier nog oud Romeins theater en Casa Fortuna. Veel toeristen bezoeken jaarlijks de stad voor de oude Romeinse bouwwerken langs de Costa Calida.
 

Spanje
Costa Calida
divider

Bezig met laden
Bezig met laden...
Deze vrijstaande villa met privézwembad ligt op het Mazarrón Country Club resort, op 3 km van Mazarrón aan de Costa Calida. Het vakantiehuis is in Andalusische stijl gebouwd met geel/wit accentkleuren, zeer netjes ingericht en van alle gemakken voorzien. Er zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers. De slaapkamer in de torenkamer is alleen buitenom via ...
Per week vanaf   551,-
Max aantal personen in Vakantiehuis Max 5 personen / Aantal kamers in Vakantiehuis 3 slaapkamers Meer informatie
Per week vanaf   551,-
Max aantal personen in Vakantiehuis Max 5 personen
Aantal kamers in Vakantiehuis 3 slaapkamers
Kom genieten in deze designvilla met privézwembad in Cabo de Palos, aan de Costa Calida. De villa is in moderne stijl gebouwd, het interieur is stijlvol en de kamers zijn ruim. Uniek aan deze woning is de locatie op een ruige rotspartij met rechtstreekse toegang tot het strand. Rondom de villa is er een terras waar je op de ligbedden en loungest...
Per week vanaf   1221,-
Max aantal personen in Vakantiehuis Max 8 personen / Aantal kamers in Vakantiehuis 4 slaapkamers Meer informatie
Per week vanaf   1221,-
Max aantal personen in Vakantiehuis Max 8 personen
Aantal kamers in Vakantiehuis 4 slaapkamers

© 2008 - 2018 - De Vakantiespecialist