Egeïsche kust

Egeische kust - het authentieke Turkije
Voor veel toeristen is de Egeïsche kust één van de bekendste plekken in Turkije. De kust zit vol met resorts, hotels en vakantiewoningen. Als u het authentieke Turkije wilt beleven dan kunt u het beste voor een particuliere vakantiewoning kiezen. U kunt vanuit uw woning het strand oplopen en een echte Turkse boulevard ontdekken.

Genieten van het eten langs de Egeïsche kust.
De Egeïsche kust staat bekend als een vruchtbaar gebied. Er wordt veel groente en fruit verbouwd. Vooral druiven zijn een geliefd export product. Wat overblijft wordt rechtstreeks in Turkse recepten verwerkt in de restaurants langs de kust. U kunt hier genieten van verse recepten en het authentiek Turkije proeven.

Ontdek de overblijfselen van de oudheid langs de Egeïsche kust.
De zee is azuurblauw en de baaien zijn één van de mooiste van de wereld. Toch heeft de Egeïsche kust meer te bieden dan alleen strand. U kunt verschillende overblijfselen uit de oudheid langs de kust ontdekken. Tussen Bodrum en Gümbet vindt u de meest bijzondere windmolens. In Sint Petrus ziet u een bijzonder kasteel. Laat u vooral betoveren door al het moois langs de kust met uw eigen vakantiewoning.

 

Turkije
Egeïsche kust
divider