Noorwegen

Vakantiehuizen Noorwegen - fjorden

Als u denkt aan Noorwegen is het woord ‘natuur’ het eerste wat er in u opkomt. Noorwegen, het land van sneeuw in de zomer, adembenemende groene fjorden en de middernachtzon. Vakantiehuizen Noorwegen. Met haar woeste en afwisselende natuur en veelzijdige fauna is Noorwegen een paradijs voor natuurliefhebbers. Wilt u wilde beren, rendieren en elanden tegenkomen dan is Noorwegen de ideale bestemming. Ook voor vrijheid en rust bent u op de juiste plek in het dunbevolkte Noorwegen. Geniet van de Noorse kustlijn die bijna 20.000 kilometer lang is of strijk neer bij de visrijke wateren die overal in Noorwegen te vinden zijn.


Vakantiehuizen in Noorwegen vindt u bij devakantiespecialist.nl
Ook  particulieren vakantiehuizen, bungalows en vakantiewoningen in Noorwegen kunt u rechtstreeks boeken bij de eigenaars van de particuliere vakantiehuizen.

Noorwegen
divider
Noorwegen

Bezig met laden
Bezig met laden...
Bungalow gelegen in het Telemarkgebied, zowel zomer- als winterbestemming, midden in de prachtige Noorse natuur. Aan het water, tussen de bergen en tegen de bosrand. In de zomer een perfecte omgeving voor buitenactiviteiten, zoals wandelen, zwemmen, vissen en varen. In de winter aan de voet van een skigebied en de loipes op 100 meter. • uitzicht...
Per week vanaf   1105,-
Max aantal personen in Vakantiehuis Max 10 personen / Aantal kamers in Vakantiehuis 5 slaapkamers Meer informatie
Per week vanaf   1105,-
Max aantal personen in Vakantiehuis Max 10 personen
Aantal kamers in Vakantiehuis 5 slaapkamers

© 2008 - 2018 - De Vakantiespecialist