Flevoland

Vakantiehuizen Flevoland - Waterfun

Flevoland is de perfecte locatie voor alles met wat water te maken heeft. Van surfen en zeilen tot zwemmen in het Veluwemeer of in één van de vele waterplassen. Naast water is er ook volop natuur te vinden in de provincie Flevoland. Zo zijn er veel natuurgebieden met zandverstuivingen, vogelrijke plassen en heidevelden. Vakantiehuizen Flevoland. Kinderen genieten ook van een vakantie in Flevoland. Neem ze mee naar Walibi World in Biddinghuizen of bezoek het $vlaggenschip van Michiel de Ruyter in de Bataviawerf. In het voorjaar kunt u genieten van de prachtige bloemenvelden tijdens een verfrissende fietstocht door Flevoland.

De regio Flevoland heeft verschillende attracties en belevenissen. Iedere dag trekken verschillende toeristen en bezoekers uit het hele land naar de Orchideeënhoeve in Luttelgeest. Naast de orchideeën kwekerij vindt u hier de grootste vlindertuin van Europa. Nog een tip voor de vliegtuigen liefhebbers is het Aviodrome bij Lelystad. U kunt hier wandelen langs de meest indrukwekkende vliegtuigen en de geschiedenis van de vliegtuigen. Flevoland heeft voldoende te bieden voor een echte gezinsvakantie. Vakantiehuizen in Flevoland vindt u bij devakantiespecialist.nl Ook  particulieren vakantiehuizen, bungalows en vakantiewoningen in Flevoland kunt u rechtstreeks boeken bij de eigenaars van de particuliere vakantiehuizen.

Nederland
Flevoland
divider

Bezig met laden
Bezig met laden...
Midden in het oudste bos van Flevoland ligt deze gezellige groepsaccommodatie. De accommodatie heeft een huiselijke sfeer en biedt plaats tot maar liefst 40 personen. Er zijn acht slaapkamers en zes douches beschikbaar. Tegen betaling kunt u gebruik maken van draadloos internet. Tijdens uw verblijf kunt u gratis gebruik maken van onder andere het...
Per week vanaf  1713,-
Max aantal personen in Vakantiehuis Max 40 personen / Aantal kamers in Vakantiehuis 6 slaapkamers Meer informatie
Per week vanaf  1713,-
Max aantal personen in Vakantiehuis Max 40 personen
Aantal kamers in Vakantiehuis 6 slaapkamers

© 2008 - 2019 - De Vakantiespecialist