Denemarken

Vakantiehuizen Denemarken - Hip en trendy

Denemarken is het land van de fjorden, meren en eilanden. Het prachtige schiereiland Jutland, de adembenemende eilanden Seeland en Funen en nog eens 500 grote en kleine eilanden horen allemaal bij Denemarken. Met meer dan 1000 meren is Denemarken een waar paradijs voor vissers en natuurliefhebbers. Vakantiehuizen Denemarken.


In Kopenhagen, de hoofdstad van Denemarken, is het heerlijk toeven in het gezellige centrum. Geniet van een lekkere maaltijd in de vele eetgelegenheden. Het meest bekende familiepark van Denemarken is zeker een bezoekje waard: Legoland. Voor cultuur zit u ook goed in Denemarken. Oude kastelen, nederzettingen van Vikingen en mooie theaters zijn er volop te vinden.


Vakantiehuizen in Denemarken vindt u bij devakantiespecialist.nl
Ook  particulieren vakantiehuizen, bungalows en vakantiewoningen in Denemarken kunt u rechtstreeks boeken bij de eigenaars van de particuliere vakantiehuizen.

Denemarken
divider
Noord Jutland
Oost Jutland
West Jutland
Zuid Jutland
Funen
Noord Seeland
West Seeland
Zuid Seeland

Bezig met laden
Bezig met laden...
Deze mooie typisch Deense vakantiewoning is prachtig gelegen in het meest westelijk stukje Denemarken temidden van uitgestrekte bossen en een uniek heidegebied allemaal op loopafstand van de Noordzee. De vakantiewoning heeft een groot terras en ligt op een 3200m2 groot heide-en bosgebied wat geheel privƩ is. Het is heerlijk rustig en uitermate ge...
Per week vanaf  € 388,-
Max aantal personen in Vakantiehuis Max 8 personen / Aantal kamers in Vakantiehuis 4 slaapkamers Meer informatie
Per week vanaf  € 388,-
Max aantal personen in Vakantiehuis Max 8 personen
Aantal kamers in Vakantiehuis 4 slaapkamers

© 2008 - 2018 - De Vakantiespecialist