Ardennen, Henegouwen

De provincie Henegouwen is één van de groenste provincies van België. Vanuit uw vakantiewoning heeft u al snel een prachtig uitzicht over groene heuvels en bossen. De provincie Henegouwen hoort tot de Ardennen. Dit is één van de mooiste natuurgebieden in Europa.

Een actieve vakantie in het natuurgebied van Henegouwen.    
Verschillende actieve sporten kunnen worden beoefend in de prachtige natuur. Ontdek de natuur te voet, op de fiets of te paard. Watersport liefhebbers kunnen met een vakantiewoning bij de l’Eau d’Heure meren verschillende watersporten beoefenen.

Ontdek de drie kunst en cultuursteden van Henegouwen.
Liefhebbers van kunst en cultuur kunnen terecht in Doornik, Bergen en Charleroi. Bezoek hier verschillende musea en tentoonstellingen. In Bergen maakt u kennis met de geschiedenis van Henegouwen. Met een vakantiewoning in de buurt van deze steden hoeft u uzelf niet te vervelen.

België
Ardennen, Henegouwen
divider

Bezig met laden
Bezig met laden...
Waan u in de sprookjesachtige omgeving van Henegouwen en geniet met een goed gezelschap van de prachtige omgeving welke bij u en uw gezelschap een onuitwisbare indruk zullen achterlaten. Deze bijzondere en karakteristieke groepsaccommodatie biedt plaats voor 40 gasten en zal bijdragen aan een onvergetelijke vakantie waar nog lang over nagepraat zal...
Per week vanaf  1713,-
Max aantal personen in Vakantiehuis Max 40 personen / Aantal kamers in Vakantiehuis 15 slaapkamers Meer informatie
Per week vanaf  1713,-
Max aantal personen in Vakantiehuis Max 40 personen
Aantal kamers in Vakantiehuis 15 slaapkamers

© 2008 - 2019 - De Vakantiespecialist