De Vakantiespecialist

Zonaflat-Callas Opera

Aantal personen:

Maximaal 7 personen

Aantal slaapkamers:

2 slaapkamers

Weekprijs vanaf:

Ä 799,-
Open de website voor meer informatie, beschikbaarheid en prijzen...
Type woning

Appartement/studio

Omgeving

Centrum < 5 km

Kenmerken

Wasmachine

Omschrijving Dit stadsappartement heeft een unieke ligging in het theater van Boedapest. Appartement Callas Opera Zonaflat is een fijn logeeradres voor zowel zakenreizigers als toeristen die alle charmes van de Hongaarse hoofdstad willen ontdekken. Het stadsappartementbevindt zich op de eerste etage, heeft twee grote slaapkamers met een tweepersoonsbed plus één slaapkamer waar je aanvullend een slaapbank vindt. Daarnaast biedt de vakantiewoning twee badkamers en een grote keuken met een slaapbank.

Het appartement Callas Opera ligt op slechts een steenworp afstand van de basiliek van de Heilige. Je hebt gemakkelijk toegang tot de belangrijkste toeristische attracties, winkels en restaurants. Met dank aan het nabijgelegen metrostation bereik je gemakkelijk de verschillende delen van de stad Boedapest. Op loopafstand zijn vele restaurants en cafes. Of je nu in Boedapest bent voor zaken of vakantie, het appartement Callas Opera is een uitstekende keuze. Het is een aantrekkelijk geprijsd stadsappartement in Boedapest met een uitzonderlijke locatie in het hart van de stad.
Open de website voor meer informatie, beschikbaarheid en prijzen...

Budapest
In het noorden van Hongarije ligt de regio Budapest. Uiteraard is de grootste toeristische trekpleister de hoofdstad, Budapest. De stad wordt gescheiden door de Donau, waardoor er twee zijdes zijn. Ondanks de twee zijdes is er genoeg te beleven met de vele monumenten en historische gebouwen.

Een rustige vakantie op Szentendre.
In de Donau ligt het eiland Szentendre. Het eiland is een plek waar de inwoners van Budapest tot rust komen. Het ligt niet ver van de stad vandaan, maar toch komen er weinig mensen. Dit heeft veel te maken met de verbinding naar het eiland. Er is geen brug, waardoor de inwoners afhankelijk zijn van een boot. Vanaf het eiland kunt u watersporten of het uitzicht op de Donau bewonderen.

Herten spotten in Börzsöny.
Börzsöny ligt slechts 40 kilometer van Budapest vandaan, maar is een populaire vakantie bestemming. Het landschap bestaat uit uitgestrekte bossen en heuvels. Veel inwoners uit Budapest verblijven hier in een luxe vakantiewoning om te fietsen of te wandelen. Tijdens uw wandeling kunt u wilde zwijnen of herten tegenkomen.
 

© 2008 - 2018 - De Vakantiespecialist