De Vakantiespecialist

Vakantiehuis FR1023, Holwerd

Aantal personen:

Maximaal 4 personen

Aantal slaapkamers:

1 slaapkamers

Weekprijs vanaf:

ÔŅĹ 249,-
         
     
Open de website voor meer informatie, beschikbaarheid en prijzen...

Contactpersoon:

heerlijkehuisjes.nl

Telefoonnummer:

+31 (0)521-587300

Email adres:

info@heerlijkehuisjes.nl
Type woning

Overig

Omgeving

Centrum < 5 km

Aan meer of rivier

Kenmerken

Wasmachine

Internet

Huisdier welkom

TV

Tuin

Afwasmachine

Omschrijving Aan de rand van het hoflijk en oude vissersdorpje Holwerd, ligt dit sfeervolle en authentieke vakantiehuis. Dit vakantiehuis is geschikt voor vier personen en ligt aan de vroegere uiterwaarden van de Waddenzee. Een prachtige omgeving om te wandelen, fietsen en vissen. Als water- en natuurliefhebber bent u in dit vakantiehuis in Friesland op de perfecte bestemming! Vanuit de haven van Holwerd vertrekt de veerboot naar Ameland.... 

Deze romantische vakantiewoning is geschikt voor maximaal vier personen. In de gezellige woonkamer met zitje, eettafel en kachel kijkt u uit op een Waddenpanorama. Tevens vindt u hier een tweepersoons opklapbed, een televisie, radio, CD-speler, een eethoek en een sfeerhaard. U kunt gratis gebruik maken van WiFi.. De nieuwe keuken is van alle gemakken voorzien en uitgerust met onder andere een keramische kookplaat, koffiezetapparaat, vaatwasser en een magnetron met grillfunctie.  

Beneden vindt u in de gang een badkamer met wastafel, douche en toilet. Tevens bevindt zich hier de trap naar boven. Op de eerste etage vindt u een slaapkamer voor twee personen en een bedstee-nis voor twee kleine kinderen. Het vakantiehuis is geheel centraal verwarmd. Buiten in de grindtuin vindt u een gezellig prieeltje waar u kunt genieten van de warme zomeravonden of de opkomende ochtendzon. Ook voor uw fietsen is er een klein, verwarmd, schuurtje met wasbak waar de fietsen droog kunnen staan. Uw auto kunt u naast de deur parkeren.

Holwerd en omstreken biedt vele bezienswaardigheden. De streek staat vooral bekend om zijn weidse uitzichten, waarbij de terpen en oude zeedijkjes herinneren aan de tijd dat de kop van Noordoost Friesland heeft behoord tot de Middelzee. De Middelzee reikte tot aan Leeuwarden, waarbij de Oldehoven fungeerde als baken. In eerste instantie wierp men terpen op, deze fungeerden als vluchtheuvels bij hoog water. Later ging men over tot het aanleggen van zeedijkjes. Hier en daar zijn deze nog zichtbaar in het land. Door landaanwinning en inpoldering is Noordoost Friesland geworden tot wat het nu is.

Enige kilometers verder vindt u het Lauwersmeergebied met zijn grote sluizencomplex, visserijhaven en recreatieve mogelijkheden zoals zwemmen, vissen, watersportmogelijkheden, sstrand en uitgestrekte natuurgebieden. Vanuit Holwerd kan men zowel te voet als per fiets en met de auto de Waddenzee betreden of ‘inrijden’.  Aan het einde van een 2km lange strekdam bevindt zich de Holwerder Pier. In Europa is geen pier te vinden die verder in zee ligt! De pier is het startpunt van wadlopers en rondvaartboten op het wad, de  zogenoemde Robbentochten. Het is ook het vertrekpunt van de veerboot naar Ameland. De overtocht duurt ongeveer 45 minuten. Een dagtocht naar dit eiland is zeker aan te bevelen!

Tips en trips:
- Aquazoo in Leeuwarden
- Dokkum
- Boedhistische tempel in Hantum
- Reddingsmuseum op Ameland
- Museum De Sûkerei in Damwoude
- Landgoed Vijversburg in Tietjerk
Open de website voor meer informatie, beschikbaarheid en prijzen...

Contactpersoon:

heerlijkehuisjes.nl

Telefoonnummer:

+31 (0)521-587300

Email adres:

info@heerlijkehuisjes.nl

Vakantiehuizen Nederland - klein maar toch groot!

Nederland is een klein landje maar erg veelzijdig. Van brede zandstranden tot pittoreske dorpjes en van monumentale steden tot mooie wandel- en fietsroutes. Aan de kust in Nederland vindt u prachtige hoge duinen en idyllische restaurantjes. Vakantiehuizen Nederland. Ook de hoofdstad van Nederland, Amsterdam, is dankzij haar bruisende gezelligheid een bezoekje waard. Vergeet ook vooral de molens, bollenvelden en de vele musea niet die u overal in Nederland terugvindt. In het zuiden van Nederland kunt u heerlijk toeren in de heuvels of een dagje doorbrengen in de oude sfeervolle stad Maastricht. Zoek het dichtbij en geniet van een vakantie in Nederland!


Vakantiehuizen in Nederland vindt u bij devakantiespecialist.nl
Ook  particulieren vakantiehuizen, bungalows en vakantiewoningen in Nederland kunt u rechtstreeks boeken bij de eigenaars van de particuliere vakantiehuizen.

Vakantiehuizen Friesland - Historisch

Wanneer u denkt aan Friesland denkt u vast aan de Elfstedentocht, Skûtsjesilen en Fierljeppen. Maar wat denkt u van de Waddeneilanden waar u eindeloos kunt wandelen of fietsen op bijvoorbeeld Ameland of Terschelling? Vakantiehuizen Friesland. Huur een bootje en maak een heerlijke tocht op één van de vele wateren en plassen in Friesland. Cultuur en historie ontbreken ook niet tijdens uw vakantie in Friesland. Er zijn meer dan 75 musea te bezichtigen en er is zelfs een museumdorp dat absoluut de moeite waard is: Allingawier. De hoofdstad van Friesland, Leeuwarden, mag ook zeker niet vergeten worden met haar historische binnenstad en de prachtige grachten.

De provincie staat naast haar hoofdstad natuurlijk bekend om de elf steden tocht. De tocht der tochten wordt gereden als er voldoende ijs ligt. Tijdens uw bezoek aan de provincie kunt u met de fiets zelf de elf steden tocht maken. Daarnaast kunt u natuurlijk de elf Friese steden bezichtigen en de glorie van de tocht der tochten ophalen.Vakantiehuizen in Friesland vindt u bij devakantiespecialist.nl Ook  particulieren vakantiehuizen, bungalows en vakantiewoningen in Friesland kunt u rechtstreeks boeken bij de eigenaars van de particuliere vakantiehuizen.

© 2008 - 2019 - De Vakantiespecialist