De Vakantiespecialist

Vakantiehuis FR131, Arum

Aantal personen:

Maximaal 5 personen

Aantal slaapkamers:

1 slaapkamers

Weekprijs vanaf:

€ 259,-
         
     
Open de website voor meer informatie, beschikbaarheid en prijzen...

Contactpersoon:

heerlijkehuisjes.nl

Telefoonnummer:

+31 (0)521-587300

Email adres:

info@heerlijkehuisjes.nl
Type woning

Overig

Appartement/studio

Omgeving

Centrum < 5 km

Aan meer of rivier

Kenmerken

Wasmachine

Internet

Huisdier welkom

Tuin

Speeltuin

Omschrijving Deze appartementenboerderij staat in het rustige Friese dorp Arum. Dit dorp ligt aan de elfstedentocht route en niet ver van de Afsluitdijk. Op korte afstand van de boerderij stroomt de Arumervaart waar u kunt vissen of varen. In deze voormalige boerderij in het rustige dorp Arum zijn vier appartementen gerealiseerd. Alle appartementen hebben een eigen ingang en terras. Dit gezellig ingerichte appartement is geschikt voor maximaal vijf personen en beschikt over een gratis WiFi verbinding. In de overdekte speelruimte en ook buiten is volop de ruimte voor sport en spel. Achter de boerderij en aan de zijkant zijn speelweides. Er is een trampoline, een speelhuis met glijbaan en een skelter.  Voor de boerderij is een weiland waarin een pony en minischapen lopen. Er is voldoende parkeergelegenheid achter de boerderij.

Dit appartement bestaat uit een gezellige ruime woonkamer met een eethoek, een zithoek en een open keuken voorzien van kook gelegenheid, een koelkast, magnetron en een koffiezetapparaat en waterkoker. Het woongedeelte is voorzien van een bank en rotanstoelen en kabeltelevisie. In de woonkamer staan twee eenpersoons bedden (onder elkaar geschoven). De bedden kun je afschermen met een gordijn. Er is een slaapkamer met drie eenpersoons bedden. Tevens is er een badkamer met douche, wastafel en toilet. Er is maximaal één huisdier toegestaan.

Het appartement heeft een eigen ingang en een terras met een omheining voorzien van een hekje. Tuinstoelen, een tuintafel en parasol zijn aanwezig. De achterdeur van het appartement komt uit op een grote gemeenschappelijke speelruimte (150 m2). In deze ruimte hangt een dartbord en basketbalnet er staat een tafeltennistafel, een tafelvoetbal, poppenkast met poppen en sjoelbak. Deze speelruimte is voor de gasten van alle vier appartementen. Er is een toeristische informatie map aanwezig. In het appartement kan er gratis gebruik gemaakt worden van draadloos internet.

 

Arum heeft een supermarkt, “De Spar” hier kunt u terecht voor uw brood, groente, vlees en levensmiddelen. Er is ook een cafetaria aanwezig. Dicht bij de boerderij stroomt de Arumervaart, waar u kunt vissen en/ of varen. In en rond Arum kunt u mooie wandeling maken. Wilt u fietsen, dan kunt u gebruik maken van de Fiets knooppunten routes in N/W Friesland. U bepaalt zelf welke afstand u wilt afleggen en welke bezienswaardigheden u wilt bekijken. Deze fietskaart is aanwezig bij Het Stolphuis. Met de auto of het openbaar vervoer kunt u de mooie dorpen en gezellige steden die om Arum heen liggen bezichtigen/ bezoeken, zoals: Leeuwarden, Harlingen, Sneek, Bolsward, Makkum en Franeker. Wilt u een  museum bezoeken of naar het strand of waterpark of zoekt u gewoon rust, dan bent u hier op de juiste plaats.
Open de website voor meer informatie, beschikbaarheid en prijzen...

Contactpersoon:

heerlijkehuisjes.nl

Telefoonnummer:

+31 (0)521-587300

Email adres:

info@heerlijkehuisjes.nl

Vakantiehuizen Nederland - klein maar toch groot!

Nederland is een klein landje maar erg veelzijdig. Van brede zandstranden tot pittoreske dorpjes en van monumentale steden tot mooie wandel- en fietsroutes. Aan de kust in Nederland vindt u prachtige hoge duinen en idyllische restaurantjes. Vakantiehuizen Nederland. Ook de hoofdstad van Nederland, Amsterdam, is dankzij haar bruisende gezelligheid een bezoekje waard. Vergeet ook vooral de molens, bollenvelden en de vele musea niet die u overal in Nederland terugvindt. In het zuiden van Nederland kunt u heerlijk toeren in de heuvels of een dagje doorbrengen in de oude sfeervolle stad Maastricht. Zoek het dichtbij en geniet van een vakantie in Nederland!


Vakantiehuizen in Nederland vindt u bij devakantiespecialist.nl
Ook  particulieren vakantiehuizen, bungalows en vakantiewoningen in Nederland kunt u rechtstreeks boeken bij de eigenaars van de particuliere vakantiehuizen.

Vakantiehuizen Friesland - Historisch

Wanneer u denkt aan Friesland denkt u vast aan de Elfstedentocht, Skûtsjesilen en Fierljeppen. Maar wat denkt u van de Waddeneilanden waar u eindeloos kunt wandelen of fietsen op bijvoorbeeld Ameland of Terschelling? Vakantiehuizen Friesland. Huur een bootje en maak een heerlijke tocht op één van de vele wateren en plassen in Friesland. Cultuur en historie ontbreken ook niet tijdens uw vakantie in Friesland. Er zijn meer dan 75 musea te bezichtigen en er is zelfs een museumdorp dat absoluut de moeite waard is: Allingawier. De hoofdstad van Friesland, Leeuwarden, mag ook zeker niet vergeten worden met haar historische binnenstad en de prachtige grachten.

De provincie staat naast haar hoofdstad natuurlijk bekend om de elf steden tocht. De tocht der tochten wordt gereden als er voldoende ijs ligt. Tijdens uw bezoek aan de provincie kunt u met de fiets zelf de elf steden tocht maken. Daarnaast kunt u natuurlijk de elf Friese steden bezichtigen en de glorie van de tocht der tochten ophalen.Vakantiehuizen in Friesland vindt u bij devakantiespecialist.nl Ook  particulieren vakantiehuizen, bungalows en vakantiewoningen in Friesland kunt u rechtstreeks boeken bij de eigenaars van de particuliere vakantiehuizen.

© 2008 - 2020 - De Vakantiespecialist