De Vakantiespecialist

Vakantiehuis DE019, Lohme

Aantal personen:

Maximaal 2 personen

Aantal slaapkamers:

1 slaapkamers

Weekprijs vanaf:

ÔŅĹ 483,-
         
     
Open de website voor meer informatie, beschikbaarheid en prijzen...

Contactpersoon:

heerlijkehuisjes.nl

Telefoonnummer:

+31 (0)521-587300

Email adres:

info@heerlijkehuisjes.nl
Type woning

Appartement/studio

Omgeving

Centrum < 5 km

In bos

Aan meer of rivier

Aan zee

Kenmerken

Wasmachine

Huisdier welkom

TV

Tuin

Speeltuin

Omschrijving Dit twee persoons appartement ligt direct aan het Jasmund National Park met zijn beroemde krijtrotsen en wordt omgeven door natuurlijke bossen. Dit hooggelegen gebied begint in Lohme en loopt langs de noordoostelijke kust van Rügen naar Sassnitz. Het biedt een spectaculair uitzicht op de Oostzee en de beroemde witte krijtrotsen van de Königsstuhl. Het voormalige vissersdorp Lohme biedt uitstekende recreatieve mogelijkheden dankzij de idyllische locatie. Lohme heeft een romantische haven. Vanaf hier start je onvergetelijke wandelingen langs de kust van Rügen en geniet je van de zeelucht en de Oostzee. Goed onderhouden gastronomie, Café Niedlich, gelegen aan de haven, en nog veel meer geven Lohme een typische sfeer. Vanaf het vakantiehuis kunt u adembenemende zonsondergangen ervaren bij de vuurtorens van Kap Arkona.

Uw vakantie in één oogopslag
- Appartement voor 2
- Woonoppervlak 30m²
- Woonkamer met een comfortabele bank voor 2
- Slaapkamer met een tweepersoons bed
- Kitchenette met 2 kookplaten, koelkast, mini-oven
- Badkamer met douche en toilet
- Satelliet TV, DVD-speler, cd-player/radio
- Tuin met tuinmeubelen en barbecue (beschikbaar voor gemeenschappelijk gebruik)
- Eigen parkeerplaats
- Voor de kinderen is er een dubbele schommel, glijbaan en zandbak in de grote tuin.

Het appartement ligt direct aan het Jasmund National Park met zijn beroemde krijtrotsen en wordt omgeven door natuurlijke bossen. Dit hooggelegen gebied begint in Lohme en loopt langs de noordoostelijke kust van Rügen naar Sassnitz. Het biedt een spectaculair uitzicht op de Oostzee en de beroemde witte krijtrotsen van de Königsstuhl. Het voormalige vissersdorp Lohme biedt uitstekende recreatieve mogelijkheden dankzij de idyllische locatie. Lohme heeft een romantische haven. Vanaf hier start je onvergetelijke wandelingen langs de kust van Rügen en geniet je van de zeelucht en de Oostzee. Goed onderhouden gastronomie, Café Niedlich, gelegen aan de haven, en nog veel meer geven Lohme een typische sfeer. Vanaf het vakantiehuis kunt u adembenemende zonsondergangen ervaren bij de vuurtorens van Kap Arkona.
Open de website voor meer informatie, beschikbaarheid en prijzen...

Contactpersoon:

heerlijkehuisjes.nl

Telefoonnummer:

+31 (0)521-587300

Email adres:

info@heerlijkehuisjes.nl

Vakantiehuizen Duitsland - gastvrijheid

In zo’n groot land als Duitsland is er altijd wat te zien en te doen. U vindt er prachtige steden vol mooie gebouwen zoals in Aachen, Berlijn, Frankfurt, Keulen en München, maar ook traditionele wijndorpjes met gezellige feesten en traditionele gerechten uit Duitsland. In de winter kunt u genieten van sfeervolle kerstmarkten, wandelen in de bergen van de Eifel of het Zwarte Woud of skiën in Winterberg. Vakantiehuizen  Duitsland.


Op en top ontspannen in Duitsland doet u in de vele kuuroorden, of in de vrije natuur waar u naast wandelen ook eeuwenoude kastelen, kloosters en burchten kunt bezichtigen.


Vakantiehuizen in Duitsland vindt u bij devakantiespecialist.nl
Ook  particulieren vakantiehuizen, bungalows en vakantiewoningen in Duitsland kunt u rechtstreeks boeken bij de eigenaars van de particuliere vakantiehuizen.

Mecklenburg Vorpommern is één van de dunst bevolkte regio’s van Duitsland. U kunt hier genieten van de rust in uw accommodatie zonder dat deze verstoord wordt door grote groepen mensen. Ontdek de regio te voet of huur een fiets om over de fietspaden te fietsen en de regio nog beter te ontdekken.

Fietsen door de regio Mecklenburg / Vorpommern.
De regio Mecklenburg / Vorpommern is over het algemeen vlak. Waardoor fietsen geen lastig karwei is, maar vooral ontspanning vanuit uw vakantiewoning. De regio is zelfs meerdere malen uitgeroepen tot de beste fietsregio van Duitsland. Ontdek het natuurschoon en de diverse landschappen en dorpjes op de fiets.

Genieten langs het water.
Mecklenburg / Vorpommern staat bekend als een waterrijke regio. De regio ligt aan de Oostzee met lange stranden waar u kunt uitwaaien. De zeebodem loopt vlak af waardoor u zelfs met kinderen gerust het water in kunt. Ontdek de rust en het water bij Mecklenburg / Vorpommern vanuit uw vakantiewoning.

© 2008 - 2019 - De Vakantiespecialist