De Vakantiespecialist

Vakantiehuis NWD103, Kirchheim

Regio:

Aantal personen:

Maximaal 6 personen

Aantal slaapkamers:

3 slaapkamers

Weekprijs vanaf:

Ä 462,-
Open de website voor meer informatie, beschikbaarheid en prijzen...

Contactpersoon:

heerlijkehuisjes.nl

Telefoonnummer:

+31 (0)521-587300

Email adres:

info@heerlijkehuisjes.nl
Type woning

Bungalowparken

Vakantiewoning/villa/bungalow

Omgeving

Centrum < 5 km

Op vakantiepark

Aan meer of rivier

Kenmerken

Wasmachine

Huisdier welkom

Open haard

Zwembad

Omschrijving Dit landhuis ligt in een vakantiepark direct aan een 10 ha groot meer van Kirchheim, te midden van stille bossen. Ideale omgeving voor heerlijke wandelingen of fietstochten. Op het meer kunt u waterskiën en tevens een boot of kano huren. gelegen bij de idyllische Hessische stad Kirchheim. Het ligt op slechts 4 km van het drielandenpunt van Kirchheim, dat is verbonden met de A4, de A5 en de A7. Dankzij de strategische ligging van Kirchheim in het hart van Duitsland kunt u kiezen uit talloze bestemmingen voor dagtochten. In de avond kunt u genieten van traditioneel Duitse specialiteiten en internationale favorieten in een van de 4 restaurants van het hotel of natuurlijk zelf koken. De woning is uitgerust met 3 2-persoonskamers en open haard in de woonkamer. Hout voor de openhaard kunt u heel goedkoop kopen bij een Tischler (meubelmaker) op 2km van het huisje, maar u kunt ook hout kopen bij de plaatselijke supermarkt (REWE) of bij het Seehotel.Open de website voor meer informatie, beschikbaarheid en prijzen...

Contactpersoon:

heerlijkehuisjes.nl

Telefoonnummer:

+31 (0)521-587300

Email adres:

info@heerlijkehuisjes.nl

Midden in het hart van Duitsland ligt de regio Hessen. Een regio met een ruime diversiteit aan activiteiten, waardoor een vakantie in de regio voor iedereen geschikt is. Breng een bezoek aan een groot Romeins fort in de Taunus. Of breng een bezoek aan Frankfurt am Main de vijfde stad van Duitsland. Van een stedentrip tot een bezoek aan de cultuur. U beleeft het allemaal in de regio Hessen.

Herbeleef de sprookjes van de gebroeders Grimm.
In het noorden van de regio Hessen zijn de sprookjes van de gebroeders Grimm ontstaan. In tegenstelling tot bekende schrijvers verzamelde gebroeders Grimm sprookjes van andere schrijvers. Vooral in de regio Hessen werden verschillende sprookjes verzameld. Schrijvers werden hier geïnspireerd door het rustgevende en prachtige landschap. Bezoek de nog ongerepte natuur en verblijf in alle rust in een vakantiewoning in het noorden van Hessen.

Maak een excursie naar het zuiden van Hessen.
Vanuit uw vakantiewoning in Hessen kunt u eenvoudig een excursie maken naar het zuiden. In het zuiden vindt u verschillende historische steden waaronder Weilburg. Tegen de rotsachtige heuvels is de stad gebouwd met o.a. een 16e eeuws kasteel. Ontdek de historische omgeving vooral in het zuiden vanuit uw vakantiewoning in Hessen.
 

© 2008 - 2017 - De Vakantiespecialist