De Vakantiespecialist

Villa Molina Sanchez

Aantal personen:

Maximaal 16 personen

Aantal slaapkamers:

5 slaapkamers

Weekprijs vanaf:

Ä 1394,-
Open de website voor meer informatie, beschikbaarheid en prijzen...
Type woning

Groepsaccommodatie

Vakantiewoning/villa/bungalow

Omgeving

In bos

Centrum < 5 km

Landelijk

Kenmerken

Huisdier welkom

Zwembad

Tuin

Wasmachine

Afwasmachine

Internet

Open haard

TV

Omschrijving Grote villa met zwembad voor gezinnen of groepen in Corbera de Llobregat op 20km van Barcelona. Dit in 2012 gerenoveerde vakantiehuis is gelegen op een perceel van 2.000 m2 met een prive zwembad en diverse terrassen. Het vakantiehuis ligt in een woonwijk die is omringd door de natuur met uitzicht op de bergen. De bereikbaarheid is zeer goed; de stad Barcelona is prima bereikbaar met eigen of openbaar vervoer. Op 50 meter van het vakantiehuis ligt een bushalte. Ook de stranden van Castelldefels zijn prima te bereiken.
Open de website voor meer informatie, beschikbaarheid en prijzen...

Costa de Barcelona Maresme
Langs de kust bij Barcelona ligt de regio Costa de Barcelona Maresme. In dit zonrijke gebied wordt regelmatig genoten van een strandvakantie. Het voordeel is dat u kunt verblijven in een vakantiewoning langs het strand. Maar dat u tevens snel even een bezoekje kunt brengen aan één van de mooiste steden van Spanje, Barcelona.

De nationale parken van Maresme.
In de regio liggen verschillende nationale parken waar u kunt genieten in de natuur. In sommige parken kunt u alleen een wandeling maken. Maar er zijn ook een aantal parken waar actief wordt gerecreëerd. U kunt hier vanuit uw vakantiewoning gaan mountainbiken door de natuur.

Een vakantie met het gezin in Costa de Barcelona Maresme.
Om officieel een plek te worden voor een gezinsvakantie moet een plaats aan strenge eisen voldoen. Pineda de Mar, Santa Susanna en Calella hebben de titel gewonnen als leukste familie bestemming. Als u een vakantiewoning in een gezinsvriendelijke omgeving zoekt dan kunt u voor deze bestemming kiezen.

 

© 2008 - 2014 - De Vakantiespecialist