De Vakantiespecialist

El Abeto

Aantal personen:

Maximaal 4 personen

Aantal slaapkamers:

1 slaapkamers

Weekprijs vanaf:

Ä 256,-
Open de website voor meer informatie, beschikbaarheid en prijzen...
Type woning

Appartement/studio

Omgeving

Aan meer of rivier

In bos

Centrum < 5 km

Landelijk

Kenmerken

Huisdier welkom

Kinderbed

Zwembad

Tuin

Airconditioning

Afwasmachine

Open haard

TV

Omschrijving Het moderne appartement ligt in een uniek gebouw in het hart van de grensoverschrijdende natuurgebied Xures - Geres, een UNESCO Biosphere Reserve. Het bestaat uit een slaapkamer, woonkamer met open haard, satelliet TV, LCD flatscreen en een dvd. Keuken voorzien van fornuis, koelkast, magnetron en vaatwasser. Airconditioning, grote terrassen met een prachtig uitzicht.

De natuur, spa's en geschiedenis in een unieke omgeving. Gelegen aan de voet van de Romeinse weg die Braga met Astorga verbond en vier kilometer van het thermale water van de Rio Caldo.
Ervaringen van gastenVerblijfsperiode: 20/07/2013 - 03/08/2013 | Mr Van Zelst
De eigenaar is erg vriendelijk. Het huisje is compleet ingericht maar sommige onderdelen zijn verouderd. Het zwembad valt tegen en in toe aan onderhoud. De omgeving is erg mooi en al met al hebben wij hier een lekkere vakantie.

Open de website voor meer informatie, beschikbaarheid en prijzen...

Galicie, Asturie en Cantabrie
Galicië, Asturië en Catabrië wordt het groene Spanje genoemd. Het landschap is veel groener dan in andere regio’s van het land. Dit heeft veel te maken door het klimaat in de regio’s. In deze regio’s valt er iets meer regen dan in de rest van het land. Waardoor de natuur er direct anders uitziet.

Wandelen door de natuur van Spanje.
Asturië en Catabrië staan bekend als de prachtigste regio’s voor een wandeling. Wandelliefhebbers brengen weken in de groene regio’s door. Ze brengen vooral een bezoek aan de Picos de Europa. Dit gebied is een bergachtig gebied met hoge kloven en diepe rivieren. De heuvels, bossen en weilanden worden de groene natuur genoemd.

Witte zandstranden met groene bossen.
Galicië bestaat uit prachtige eilanden met witte zandstranden. De stranden zijn omgeven met groene bossen. In de bossen vindt u eucalyptus, dennen en eiken bomen. Als u verder het binnenland intrekt dan vindt u graanschuren en echte Spaanse boerderijen. Het contrast tussen de natuur en het strand is hierdoor groot in Galicië.

© 2008 - 2018 - De Vakantiespecialist