De Vakantiespecialist

Hamry na Sumave

Aantal personen:

Maximaal 8 personen

Aantal slaapkamers:

3 slaapkamers

Weekprijs vanaf:

Ä 1109,-
Open de website voor meer informatie, beschikbaarheid en prijzen...
Type woning

Vakantiewoning/villa/bungalow

Omgeving

In bos

Centrum < 5 km

Kenmerken

Huisdier welkom

Open haard

TV

Omschrijving Dit vakantiehuis ligt in het hart van het natuurgebied BŲhmerwald, slecht 4 km van de duitse grens. Het vakantiehuis heeft een grote tuin (1200 m2) die deels omheind is. In deze bosrijke omgeving kunt u heerlijk wandelen, fietsen en in de winter langlaufen (100 m) en skiŽn (6 km). In Nyrsko (8 km) kunt u zwemmen, tennissen, paardrijden, vissen en golfen. Een overdekt zwembad en sportschool vindt u in Klatovy (20 km). Verder zijn er ook veel historische monumenten te zien zoals een barokkerk in Zelezna Ruda, een slot in Klenova, een kasteel in Kasperk en katakomben in Klatovy.

Bijzonderheden:
Bij het huis hoort een appartement dat af en toe bewoont wordt door de eigenaar.
Open de website voor meer informatie, beschikbaarheid en prijzen...

West Bohemen - de mooiste kuuroorden
De West Bohemen staan bekend om de mooiste kuuroorden van Tsjechië. Vroeger kwamen veel toeristen naar de regio om te ontspannen en te genieten van de frisse lucht. Veel patiënten met luchtweginfecties kwamen naar de kuuroorden om beter te worden. Vandaag de dag hebben de bronnen nog steeds een helende werking voor het lichaam en de geest.

Ontspannen met een vakantiewoning bij de kuuroorden.
U kunt een vakantiewoning in de buurt van een kuuroord huren. Verschillende steden staan in de West Bohemen bekend om de oorden. Veel toeristen komen hier tegenwoordig naartoe om te ontspannen vanuit hun vakantiewoning. De grootste stad met kuuroorden is Karlovy Vary met de meeste kuuroorden per inwoner.

De stad van het bier, Plzen
Tsjechië staat bekend om haar beroemde bier. In Plzen wordt de meeste bier gebrouwen van het land. U kunt hier een rondleiding krijgen en meer te weten komen over de brouwerijen. Nog een bezoekje waard is de fabriek van het automerk Skoda. U kunt hier o.a. een museum bezoeken waar u van alles leert over het bouwen van auto’s.
 

© 2008 - 2018 - De Vakantiespecialist