De Vakantiespecialist

Denenbos

Regio:

Aantal personen:

Maximaal 6 personen

Aantal slaapkamers:

3 slaapkamers

Weekprijs vanaf:

407,-
Open de website voor meer informatie, beschikbaarheid en prijzen...
Type woning

Overig

Omgeving

In bos

Centrum < 5 km

Landelijk

Kenmerken

Kinderbed

Tuin

Wasmachine

TV

Omschrijving Vakantiehuis Denenbos ligt in de provincie Antwerpen in het plaatsje Herselt-Bergom.

Het vakantiehuis maakt deel uit van een voormalige boerderij waar ook de eigenaars wonen. De riante tuin is heerlijk voor kinderen die hier naar hartelust kunnen spelen.

Herselt valt onder de "Vallei van de grote Nete". Bovendien ligt het gehuchtje Bergom centraal in het grote Domein De Merode.

Te voet of met de fiets valt hier ontzettend veel te ontdekken door een uitgebouwd wandel – en fietsnetwerk. Het gebied De Merode wordt meer en meer toegankelijk gemaakt voor recreatie.

De Grote Nete neemt je er mee langs een idyllisch landschap met onderweg de imposante abdij van Tongerlo, de abdij van Averbode, de kastelen van de familie De Merode , boerderijen en niet te vergeten een ruim aanbod Horeca.

De eigenaars geven op verzoek graag advies over goede eetgelegenheden.

In de ruimere omgeving zijn grotere steden zoals Antwerpen, Brussel, Leuven en Gent vlot bereikbaar door de goede ligging van de woning ten opzichte van de autostrades of met de trein.

Zeker een bezoekje waard dus! Tot binnenkort?
Ervaringen van gastenVerblijfsperiode: 17/05/2013 - 24/05/2013 | Mr Van Hechten
Als u van een rustige vakantie houdt in een klein dorpje dan bent u hier helemaal op uw plaats.Er zijn mooie wandelingen te maken, het huis is schoon en de eigenaar erg vriendelijk.Prima plek om heerlijk uit te rusten.

Verblijfsperiode: 13/05/2013 - 17/05/2013 | Mr Wallet
Het ging om een werkbezoek in Westerlo , en daar was deze locatie uitstekend voor geschikt .

Verblijfsperiode: 31/08/2012 - 07/09/2012 | Mr Geerts
Dit huis is een prima uitval basis voor fiets en wandeltochten

Verblijfsperiode: 28/10/2011 - 31/10/2011 | Mr Vansteelandt
Leuk en ruim huisje. Vriendelijke eigenaars die aansluitend wonen maar privacy respecteren. Huisje is voorzien van alle moderne comfort. Ligging is ideaal voor uitstapjes naar de Stad, hoewel je rekening moet houden met het zeer drukke verkeer. Kasteel de Merode met omliggend natuurgebied ligt op 500 meter. Het huisje is zeker een aanrader.

Verblijfsperiode: 24/10/2011 - 28/10/2011 | Ms Olislaegers
een mooi huis. mooie omgeving een goede uitvalbasis om te fietsen en te wandelen.

Verblijfsperiode: 01/06/2011 - 06/06/2011 | Mr Gholamnezhaddacani
Heel rustige plek en mooie natuur,,

Open de website voor meer informatie, beschikbaarheid en prijzen...

Antwerpen is een veelzijdige regio in België. Tijdens uw verblijf in een particuliere vakantieaccommodatie in de regio maakt u kennis met het stadsleven in Antwerpen. Of brengt u een bezoek aan rust en natuur in de Antwerpse Kempen. De regio Antwerpen is veelzijdig doordat het stadsleven en de natuur dicht bij elkaar liggen.

Fietsen door de Antwerpse Kempen.
Rond de Antwerpse Kempen liggen verschillende  vakantieaccommodaties. Vanuit hier kunt u de rust opzoeken op de fiets. Dwars door de natuur heen vindt u 2.000 km aan fietsroutes. Langs de routes komt u meren en bossen tegen. De Antwerpse Kempen liggen verassend dichtbij huis, waardoor u al snel een weekend in de natuur kunt doorbrengen.

Winkelen in Antwerpen en Mechelen.
Stadsliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het historische Antwerpen en Mechelen. Beide steden hebben een rijk verleden. Een gedeelte van Mechelen staat op de werelderfgoedlijst. Vanuit uw accommodatie kunt u in beide steden heerlijk een dag winkelen. Vergeet vooral niet de vele bezienswaardigheden te bewonderen.
 

© 2008 - 2018 - De Vakantiespecialist