De Vakantiespecialist

Huur en verhuur van Vakantiewoningen, b&b en chambres d'hotes

De Vakantiespecialist is in 2005 opgezet door een aantal eigenaren van vakantiewoningen, B&B, Chambres d'hotes of andere particulieren vakantiehuizen en deze vakantiewoningen willen verhuren. Door de onoverzichtelijkheid van veel sites op internet van verhuurders van vakantiehuizen is het voor de huurder lastig om een geschikte vakantiewoning te vinden die voldoet aan al zijn/haar wensen. Door de aanwezigheid van vele professionele vakantieaanbieders op het internet is het ook voor de eigenaars van particulieren vakantiehuizen, B&B of chambres d'hotes vaak erg moeilijk om zijn of haar vakantiewoning te promoten. In de praktijk komt het erop neer dat veel particulieren verhuurders zich aansluiten bij een professionele aanbieder die veelal hoge kosten en/of commissie berekent voor de bemiddeling tussen huurder en verhuurder.

De Vakantiespecialist biedt huurders een overzichtelijk site waar zij gemakkelijk hun droom vakantiehuis kunnen vinden.
Aan de eigenaars en aanbieders van particulieren vakantiewoningen, b&b en chambres d'hotes biedt de Vakantiespecialist de mogelijkheid om, tegen een zeer geringe jaarlijkse vergoeding, hun accommodaties te promoten en aan te bieden.

De huurder heeft het voordeel dat er geen hoge kosten en commissies die verhuurders moeten betalen bij andere aanbieders van vakantiewoningen, worden doorberekent aan de huurder. M.a.w. de huurder kan goedkoper huren via de Vakantiespecialist.

De vakantiespecialist is de afgelopen maanden flink uitgebreid, zo is de website begin 2012 geheel vernieuwd. Wij werken nauw samen met aanbieders van particulieren vakantiehuizen. Onze doelstelling is een toppositie in de Europese markt van aanbieders van particulieren vakantiewoningen.

Deze website telt dagelijks vele honderden doelgerichte bezoekers per dag. Dit aantal blijft een goede positieve lijn aanhouden. De vakantiespecialist is in google op topposities te vinden onder o.a. de zoekwoorden "particuliere vakantiehuizen" - "particulieren vakantiewoningen" - "vakantiehuisjes particulier" en nog tal van andere varianten. Al onze bezoekers die op deze zoekwoorden binnenkomen zijn dus geïnteresseerde potentiële huurders.

Vragen ?
Heeft u na het bezoeken van deze website nog vragen, suggesties, opmerkingen, ideeën of klachten, neem gerust contact met ons op.
Klik hier om contact met ons op te nemen.

 

Particuliere vakantiehuizen

Heerlijk op vakantie met het hele gezin! Een particulier vakantiehuis is dan de ideale vakantieaccommodatie. In Nederland, BelgiŽ, Frankrijk, Duitsland of waar dan ook in Europa. Juist omdat de vakantiewoningen van particulieren zijn, bent u gewaarborgd van de laagste prijs. De eigenaren van de particuliere vakantiehuizen zijn trots op hun bezit en zorgen ervoor dat alles tip top in orde is. Rust, ruimte en privacy zijn kenmerkend voor alle aangeboden particuliere vakantiewoningen. Een vakantie die u verdiend. Alle particuliere vakantiehuizen zijn volledig en compleet ingericht. De vakantiespecialist bemiddeld in een groot aantal vakantieaccommodaties van particulieren, zoals vakantiewoningen, chalets, bungalows, villa's en zijn gelegen op de mooiste plekken in Nederland, BelgiŽ, Frankrijk, Duitsland of andere landen van Europa. Of u nu een zonvakantie wilt of een vakantie naar een stad, een wintersportvakantie of een vakantie tussendoor, in het aanbod van particuliere vakantiehuizen van de vakantiespecialist vindt u zeker wat u zoekt.
Zoek direct in alle particuliere vakantiehuizen...

Uw particuliere vakantiehuis verhuren

Wilt u uw particuliere vakantiewoning verhuren zonder enige verplichting? De Vakantiespecialist biedt de oplossing! Voor slechts 35 euro per jaar promoten wij uw particuliere vakantiewoning in de media, op beurzen en in google. Plaats zelf uw advertentie van uw particuliere vakantiehuis op deze site waardoor geÔnteresseerde huurders rechtstreeks contact met u zullen opnemen. Uw particuliere vakantiehuis verhuren! De vakantiespecialist zorgt voor de huurders.
Plaats direct uw vakantiewoning...

© 2008 - 2017 - De Vakantiespecialist