De Vakantiespecialist

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik zien of een woning nog beschikbaar is?

Omdat we met veel particulieren eigenaren samenwerken is niet voor iedere woning een reserveringskalender beschikbaar waarop is aangegeven of de woning nog vrij is in de door u gewenste periode. Voor die woningen waar geen reserveringskalender beschikbaar is kunt u meer info verkrijgen rechtstreeks op de site van de aanbieder door het klikken op de link naar de site van de betreffende eigenaar.

Wanneer moet er een aanbetaling worden voldaan?

De meeste eigenaren verlangen direct een aanbetaling , de tweede betaling dient u meestal uiterlijk 6 weken voor vertrek betaald te hebben.

Wat moet ik doen in geval van een klacht?

DeVakantiespecialist wil u graag een leuke vakantie bezorgen. Mocht er ter plaatse onverhoopt toch een probleem zijn, dan vragen wij u direct te melden bij de eigenaar/sleutelhouder/receptie, waar men direct gaat zoeken naar een passende oplossing. Daarnaast vragen wij u dit binnen 24 uur na aankomst bij de accommodatie aan DeVakantiespecialist te melden per email (info@devakantiespecialist.nl) Wij zullen daarna overleg plegen met de eigenaar over de oplossing en u informeren over e.v.t. vervolgstappen.

Krijg ik een reserveringsbevestiging per post toegestuurd?

In de meeste gevallen ontvangt u van de betreffende eigenaar een bevestiging van de boeking per e-mail. Wilt u uw reserveringsbevestiging ook per post ontvangen, dan vragen wij u dit aan te geven zodra u boekt. U ontvangt niet automatisch per post een bevestiging.

Is het verstandig om een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten?

Wij raden u aan altijd een reis en annuleringsverzekering af te sluiten. Met een reisverzekering bent u verzekerd tegen diefstal, verlies, ongevallen enz. De annuleringverzekering verzekerd het bedrag of een gedeelte daarvan die u hebt betaald voor uw vakantie mocht u onverhoopt door omstandigheden zoals in de polis omschreven uw vakantie moeten beŽindigen.Particuliere vakantiehuizen

Heerlijk op vakantie met het hele gezin! Een particulier vakantiehuis is dan de ideale vakantieaccommodatie. In Nederland, BelgiŽ, Frankrijk, Duitsland of waar dan ook in Europa. Juist omdat de vakantiewoningen van particulieren zijn, bent u gewaarborgd van de laagste prijs. De eigenaren van de particuliere vakantiehuizen zijn trots op hun bezit en zorgen ervoor dat alles tip top in orde is. Rust, ruimte en privacy zijn kenmerkend voor alle aangeboden particuliere vakantiewoningen. Een vakantie die u verdiend. Alle particuliere vakantiehuizen zijn volledig en compleet ingericht. De vakantiespecialist bemiddeld in een groot aantal vakantieaccommodaties van particulieren, zoals vakantiewoningen, chalets, bungalows, villa's en zijn gelegen op de mooiste plekken in Nederland, BelgiŽ, Frankrijk, Duitsland of andere landen van Europa. Of u nu een zonvakantie wilt of een vakantie naar een stad, een wintersportvakantie of een vakantie tussendoor, in het aanbod van particuliere vakantiehuizen van de vakantiespecialist vindt u zeker wat u zoekt.
Zoek direct in alle particuliere vakantiehuizen...

Uw particuliere vakantiehuis verhuren

Wilt u uw particuliere vakantiewoning verhuren zonder enige verplichting? De Vakantiespecialist biedt de oplossing! Voor slechts 35 euro per jaar promoten wij uw particuliere vakantiewoning in de media, op beurzen en in google. Plaats zelf uw advertentie van uw particuliere vakantiehuis op deze site waardoor geÔnteresseerde huurders rechtstreeks contact met u zullen opnemen. Uw particuliere vakantiehuis verhuren! De vakantiespecialist zorgt voor de huurders.
Plaats direct uw vakantiewoning...

© 2008 - 2017 - De Vakantiespecialist